Magyar Nemzet,2019.február 13.

Nagyon örülök, hogy újraindult a Magyar Nemzet. Elképzelhetetlennek tartottam a magyar médiapiacot Magyar Nemzet nélkül. A 2019.február 13-i szám tartalmából, a teljesség igénye nélkül:
- A Jobbik egyik prominens tagja gúnyos megjegyzéseket tett a nyugdíjas szavazókra, far-hát kommandónak nevezte őket. ( Nem értem, miért nem vigyáznak a jobbikosok a szájukra- a recenzens megjegyzése).
- Az európai Zöldek kizárnák tagjaik sorából az LMP-t, ha az együttműködik a Jobbikkal. Philippe Lamberts, az európai zöldek vezetője azt mondta, nem fogadják el, hogy az LMP a szélsőjobboldallal kötött szövetséget. ( Nahát, Európában még nem mindenkinek ment el a józan esze- a recenzens megjegyzése).
- Orbán Viktor miniszterelnök levelet intézett a Lendület csoport tagjaihoz, akik az MTA tervezett átalakítása ellen tiltakoztak. A levél hangneme partneri, egyáltalán nem lekezelő. Orbán Viktor hiányolja, hogy a kutatási eredmények nem alakulnak át gazdasági haszonná.
- Interjú Novák Katalin családpolitikáért felelős államtitkárral. Novák Katalin elmondja ( és én ebben egyetértek vele- a recenzens megjegyzése), hogy egyik kormány sem tett még annyit a fiatalokért és családokért, mint az Orbán- kormány. Szó esik a jövőben bevezetendő " falusi CSOK"- ról is.
- Gazdaság: sikerült stabilizálni az 2017-ben elképesztő mértékű veszteséget felhalmozó Mátrai Erőmű helyzetét. Sőt, 11,2 milliárd forint osztalékot is kifizetnek.
- Sport: A Real Madridban futballozó Vinícius ma a legjobb fiatal játékosok közé tartozik, a cikk " az idény felfedezettjé"-nek nevezi. Egy alkalommal már majdnem olyan gyorsan futott labdával, mint klubtársa, a walesi legenda, Gareth Bale.

Ezekkel és még sok érdekes témával várja Olvasóit a Magyar Nemzet.
Honlap:www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után