Azok a régi jó,nagy, pocakos szakácsok- Heti Válasz, 2016.április 21.

A Heti Válasz 2016.április 21-i számában jelent meg Vinkó József némileg nosztalgikus gasztronómiai cikke, Dagadt has-derűs szív című cikke. Aról szól, hogy régebben a séfek s általában mindenféle szakácsok, olyan pocakosak, dagadtak voltak. Mostanság meg olyan sportosak, soványak.
Megmondom, őszintén, nem sírom vissza dagadt szakácsokat. többségük- tisztelet a kivételnek- csak a hagyományos magyar konyhát ismerte, azt is jó zsírosan. Semmi különlegesség. Nekem ez mai soványabb társaság jobban tetszik. Lehet, hogy nem esznek annyit. De jól főznek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0