Aki szereti a libahúst és a céklát,ezt a kaját ne hagyja ki!

 Nagyon szeretem a libahúst is,a céklát is. Gyermekkoromban nagyon sokat ettem ezeket az ételeket. Talán ezért ragadott meg a Magyar Konyha folyóirat 2016.novemberi számának 42.oldalán található recept. Az étel neve:Füstölt libamell. 

A füstölt libamellen kívül kétfajta céklát,kanadai sütőtököt,gránátalmát,diót és sokminden más egyebet tartalmaz ez a csodálatos étel. A magyaros gasztronómia igazi remekműve,már ránézni is élvezet,természetesen az ételfotó is remekül sikerült. Talán nem érdektelen megjegyezni,hogy az ínycsiklandozó étel egy Márton-napi fesztiválra készült. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után