Vidék Íze, 2018.március

A Vidék Íze a Szabad Föld havi receptmagazinja. Véleményem szerint Magyarország legsokoldalúbb gasztronómiai sajtóorgánuma. A 2018.márciusi számhoz szeretnék néhány megjegyzést fűzni, a" szeretve bírálás" illetve a dicséret szándékával.
1. Nagyon sokoldalúra sikerült ez a szám is. A turbolyás tésztától kezdve a különböző krémeskombinációkig, a krumplikabátban sült darált húsos tekercstől a szalonnával és hagymával tűzdelt tarjáig rengeteg ízlés, stílus ötvöződik- az Olvasó legnagyobb örömére.
2. A fényképek nem mindig sikerültek. A címlapon látható turbolyás tészta számomra egyáltalán nem étvágygerjesztő, mint ahogy a Csípős csicseriborsó-ragu édesburgonyával nevű étel vizuális megjelenítése sem sikerült maradéktalanul ( első pillantásra babfőzelék-konzervre emlékeztet).
3. Jó, hogy celebek is szerepelnek a magazinban ( ráadásul az általam mélyen tisztelt Vásáry Tamás). Az osztriga és az ételmérgezés kapcsolatát mégsem kellene receptmagazinban közölni.
4. Az ételek leírása nagyon profi, mindenki számára érthető, legyen az szakács, félprofi háziasszony, vagy éppen kezdő. Kezdőknek mégsem ajánlanám például, hogy krémest süssenek.
5. Nagyon jó a lap ára ( 495 forint). Ez pont az az ár, amit még megadok érte. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után