A madridi csokitorta receptje- Fakanál, 2000/8.

Nagyon jó ötlet volt ezt a receptet a Fakanál magazin 2000/8. számának utolsó oldalára, annak is mintegy a legaljára tenni- ezzel olyan érzést keltünk a Tisztelt Olvasóban, mintha desszertet kínálnánk olyan finom ételek után, mint például rántott tökszelet, indiai csapáti, tunéziai lepény, csokis szalámi (!!- Nagyjából 2000.körül bontakozott ki a gasztronómiában az a tendencia, hogy egymástól látszólag eltérő ízeket kombinálnak egybe).

Ami a csokitorta receptjét illeti, annyiban madridi, hogy baracklekvár van benne. Szerintem ez nem "madridi", nekem legalábbis más jut eszembe a spanyol ízvilágról. De maga a kaja finom, íncsiklandó, mindenki próbálja ki!

xxxxxxxxxxxxxxxx

Eszegetés közben nézz rá erre az oldalra is: konyv-ajanlo.blogspot.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után