A pikáns lencseleves receptje- Fakanál,2000/1.
A Fakanál című receptújság 2000/1. számának hátoldalán olvashatjuk a Pikáns lencseleves receptjét.
Az Olvasóban azonnal felmerül a kérdés: ugyan, mitől pikáns? Hát, attól, hogy tányéronként 5 dkg fetasajttal is megspékelték.
Azt gondolom, mint teljesen amatőr gasztronómus, hogy 5 kdg fetától nem lesz valami pikáns. Valami csípős kellene bele, hagyományos magyar fűszerpaprika például. Mert az, hogy egy kis borsot belehajítunk, azt a lencse erős íze szinte észrevétlenné teszi. Amúgy maga a recept ( és tegyük hozzá korrektül: maga a Fakanál magazin) kiváló. Csak egy kis plusz még kell, és egyenesen zseniális lesz. Csak néhány gramm plusz.
Amúgy így is finom, csak nem eléggé pikáns.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nézd meg ezt a blogot is: konyv-ajanlo.blogspot.com
Az Olvasóban azonnal felmerül a kérdés: ugyan, mitől pikáns? Hát, attól, hogy tányéronként 5 dkg fetasajttal is megspékelték.
Azt gondolom, mint teljesen amatőr gasztronómus, hogy 5 kdg fetától nem lesz valami pikáns. Valami csípős kellene bele, hagyományos magyar fűszerpaprika például. Mert az, hogy egy kis borsot belehajítunk, azt a lencse erős íze szinte észrevétlenné teszi. Amúgy maga a recept ( és tegyük hozzá korrektül: maga a Fakanál magazin) kiváló. Csak egy kis plusz még kell, és egyenesen zseniális lesz. Csak néhány gramm plusz.
Amúgy így is finom, csak nem eléggé pikáns.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nézd meg ezt a blogot is: konyv-ajanlo.blogspot.com
Megjegyzések
Megjegyzés küldése