Ferencváros-MOL Fehérvár 2-0,a bajnoki cím gyakorlatilag eldőlt

 A közmédia m4 sportcsatornája közvetítette a labdarúgó OTP Bank Liga rangadóját,a Ferencváros-MOL Fehérvár mérkőzést,2021.február 7-én este. Azt vártam,hogy a két magyar élcsapat vív egy izgalmas derbit. A Vidinek ez lett volna az utolsó esélye,ha versenyben kíván maradni a a bajnoki címért. 

Nem használta ki. Pedig jól kezdték a meccset a fehérváriak,Petryak egy nagy helyzetet ki is hagyott. Aztán a Fradi átvette az irányítást,s egyszer csak a remek formában játszó Uzuni indításból betalált. A második játékrész teljesen a Ferencvárosé volt. Tokmac remek kiugrás után megszerezte a második gólt. 2-0. Adrian Rust még ki is állították,a MOL Fehérvár emberhátrányban fejezte be a találkozót. 

És ennyi. Sajnos,ennyi. A Fehérvár lélekben feladta. Egy nemzetközi kupaindulásra pályázó csapat nem játszhat így. A 2.félidőben a Vidi semmit nem mutatott abból,amit kicsit pontatlanul kreatív játéknak szoktak nevezni a szakértők. Csak mentek előre,hit nélkül. 

A bajnoki cím eldőlt, a Ferencváros gyakorlatilag megnyerte az 2020-2021-es OTP Bank Ligát. A Videotonnak pedig marad a verseny a második helyért,a Puskás Akadémiával és a Pakssal. Ez a csata sem lesz könnyű. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után