Radics Béláról és Harry Potterről a vidék magazinjában- Szabad Föld, 2019.szeptember 6.

Bevallom, nem számítottam ilyenfajta sokszínűségre, mint amit a Szabad Föld 2019.szeptember 6-i számában olvashattam. A Szabad föld már régen nem mezőgazdasági magazin, mint ahogy a " vidék" sem az már, mint volt a huszadik század végén.
Három cikket emelnék ki a rendkívül gazdag tartalomból. Az egyik az új olasz miniszterelnökről szól, aki nem igazán indított jól, mivel kiderült, hogy a kampányban oly büszkén hangoztatott külföldi tanulmányok nagy része merő kitaláció. Nem mellesleg: Conte miniszterelnök már szidja Salvinit.
A másik cikk egy részletező hír: Az USA egyik iskolai könyvtárából kitiltották a Harry Potter- könyveket, merthogy okkultak. Őszintén szólva, követésre méltónak tartom ezt a tettet, nem venném rossz néven, ha magyar könyvtárak is leselejteznék ezt a varázslógyereket.
A harmadik írás egy riport, olyasfajta, amelyből egyre kevesebb van a hazai médiában. Arról van szó, hogy meglett Radics Béla gitárja, ebből az alkalomból zenésztársai emlékeztek rá. Nagyon szép, érzelmes, de nem érzelgős cikk, kifejező illusztrációkkal. Haraszti Gyula és Kállai Márton munkája.

A Szabad Föld egy mára már alaposan megváltozott vidék magazinja. Korszerű, remek médiatermék.
szabadfold.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után