Labdarúgó EB,2024:A legjobb nyolc között

 Elérkeztünk a 2024.évi labdarúgó EB legjobb nyolc csapatának egyenes kieséses találkozóihoz. Hogy történt-e meglepetés?Azt majd a Kedves Látogatók eldöntik...

Spanyolország-Németország 2-1.Számomra nem meglepetés a spanyolok győzelme. Németország csapata is kitűnően játszott,de az ibériaiak árnyalattal pontosabbak voltak. Remek meccs volt,az ilyenekért érdemes Európa-bajnokságot rendezni.

Portugália-Franciaország 0-0,tizenegyeyekkel 3-5. Kevés volt a helyzet,az is kimaradt,Diego Costa ismét remekül védett. A tizenegyest Ronaldo a felső lécre lőtte,ez lélektanilag megingatta a portugálokat. Franciaország csapata,bár rendkívül pontatlan támadójátékkal,de ott van az elődöntőben.

Anglia-Svájc 1-1,tizenegyesekkel 5-3.Az a helyzet,hogy Svájc csapata offenzívebben játszott,Embolo góljára Saka egyenlített,de még ezután is inkább Svájcnak voltak helyzetei. Ám a tizenegyesrúgásoknál elég volt egyetlen hiba...

Hollandia-Törökország 2-1. Fordítottak a hollandok,elég sok energiát ölve a küzdelembe. Még kettő-hármat rúghattak volna a helyzetek alapján. Egyre inkább megcsillan valami abból a régi,bravúros holland válogatottból.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0