Erdélyi Konyha, 2018.május

Néhány nagyon ütős kaja az Erdélyi Konyha 2018.májusi számából, inkább csak kedvcsinálónak, és természetesen, mint már azt annyiszor jeleztük, a teljesség igénye nélkül:
- Csirkemellel töltött édeskömény
- Erdélyi kókuszos szelet
- Sajttal töltött nyúlfasírt
- Zsályás nyúlpástétom
- Nyúlhúsleves palacsintabetéttel
- Hámán süteménye
- Károlyi- saláta
- Zöldborsós túrótorta
- Radóci csorba
- Epres-rebarbarás francia pite

Az ilyen újságokért érdemes sajtószemlét csinálni, mint az Erdélyi Konyha. Nagyon igényes, remek fotókkal, mégis: mindenki számára érthető, a sokat és sok helyen emlegetett kezdő konyhatündér is elkészítheti ezeket az ételeket.
Jó étvágyat!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gondolkodj racionálisan és légy óvatos! penzugyitanacsok.blogspot.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0