Radóci csorba? Az meg milyen étel?- Erdélyi Konyha, 2018.május

Előrebocsátom: mi itt sajtószemlével foglalkozunk, és nem kívánunk belebonyolódni a 21.századi gasztro-őrületbe. Ennek ellenére időről-időre teszünk fel gasztronómiai anyagokat- már csak a személyes érdeklődés okán is.
Enni mindenki szeret.
Az Erdélyi Konyha 2018.májusi számának 30. oldalán Dimény-Varga Tünde közli a radóci csorba nevű étel receptjét. Nagyon jó a leírás, kezdők is el tudják készíteni, nem kell félni, nem fog fájni.
De mi is az a radóci csorba? Ez egy román leves, csirkemell, sárgarépa, petrezselyem, paprika felhasználásával, méghozzá húsleves-alapból. Remek étel, akár kiváltja a másodikat is, mert sűrű.
Étvágyra fel!

xxxxxxxxx
És egy kis műveltségterjesztő, merthogy szellemi-lelki táplálék is szükségeltetik:
konyv-ajanlo.blogspot.com

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lakásbiztosítások zártkerti ingatlanokra is 06 70 208 38 74

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után