Egy ellenzéki médiareakció a választási eredményekre- hvg.hu, 2019.október 14.

2019. október 13.: Magyarországon önkormányzati választásokat tartanak. Vidéken a kormánypárt nyer, a fővárosban az ellenzék.
2019.október 14.: Megjelenik az ellenzékhez közel álló hvg.-hu-n, Magyarország egyik legnépszerűbb közéleti médiaorgánumán,  Gergely Márton cikke, mely így indít: " A hatalmi arrogancia tartja össze évek óta a FIDESZ-t".
Kérdezem én: milyen hatalmi arroganciára gondol? Mert az, hogy egy politikai párt hatalomra akar kerülni, az még nem hatalmi arrogancia. Minden politikai párt azért alakul, hogy hatalomra kerüljön, kivéve az úgynevezett kamupártokat, melyeknek az a célja, hogy szavazatot vegyen el anagy politikai erőktől.
Orbán semmivel nem arrogánsabb, mint ellenfelei, csak éppen nyerő szériában van. Az, hogy egy politikai erő demokratikus módon- mert azt gondolom, a magyar választások demokratikus voltát senki nem kérdőjelezheti meg- hatalomra jut, még nem hatalmi arrogancia. Ha visszaél hatalmával, még akkor sem biztos, hogy arrogancia áll a háttérben, lehet, hogy csak érdek.
Én így gondolom.

Ez pedig a hvg linkje:hvg.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

A természet,mint menedék Ratkó József:Üzenek lovat című versében

Gyász.Elhunyt Vágó István