Ellentétes meccset játszott a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC

 Lejátszották a labdarúgó OTP Bank Liga őszi idényének utolsó meccseit,következik a téli szünet. Elvileg a 16.fordulónál kellene járnunk,de van olyan csapat,amely a koronavírus miatt csak 14 mérkőzést tudott lejátszani eddig. A közmédia m4 sportcsatornája valamennyi mérkőzést adta,ezt köszönjük,mert fontos. 

Az őszi idény két kiemelkedő csapata a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC voltak. Utolsó mérkőzésük ellentétesre sikeredett. A Fehérvár akkora parádét rendezett a Kisvárda ellen,mint amit a Real Madrid szokott,ha harmadosztályú ellenfelet kap a kupában. A szabolcsiak csak kapkodták a fejüket az első tíz percben. A Fehérvárnak 3 helyzete is volt,végül 7 perc elteltével szereztek vezetést. Végül 3-0 lett az eredmény,de ez a Kisvárdára nézve hízelgő. A Vidi gyakorlatilag edzőmeccset játszott.

A Ferencváros teljesen más mérkőzést játszott. Az újonc Budafok nagyon megnehezítette a dolgukat,nem adta fel,nem állt be védekezni. 2-0 után már azt hihették a zöld-fehér drukkerek,hogy megvan a meccs,a budafokiak viszont szépítettek. A vége kifejezetten izgalmas lett. A Fradinak nagyon meg kellett izzadnia a győzelemért. 2-1 lett a végeredmény a Ferencváros javára.

Szóval,hogy kétcsapatos az OTP Bank Liga. Igen,az,de amilyen időket élünk,ennek is örülni kell. Van nézhető,helyenként jó első osztályú bajnokságunk,16 közé jutott válogatottunk,és az NB II is jelentősen javult. Légiósokkal sem állunk rosszul. Úgyhogy el kell mindjuk,2020.őszén nem teljesített rosszul a magyar foci-lehetőségeihez és a körülményekhez képest. Folytatás tavasszal,addig is KKÜ és BÚÉK!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után