Gasztro-történelem,2016:Magyarország volt a díszvendég

 2016-ban Magyarország és Törökország volt díszvendége a világ leghíresebb gasztronómiai világkongresszusának,a spanyolországi San Sebastianban rendezett Gastronomikának.

Az eseményről részletesen beszámol a Magyar Konyha folyóirat 2016.novemberi száma. Megkóstolhatott itt a közönség mindenféle magyaros ételt:gulyást,csülköt,paprikás krumplit,paprikás csirkét,mindenféle mangalicából készült ételt,libamájat,somlói galuskát,rigójancsit,lúdlábtortát,zserbót. Ízlett nekik.

A cikk kitűnő. Megéheztem...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0