Mit ne együnk étteremben? Séfek adnak tanácsokat

 Egy nagyon meglepő, mondhatnám: hiánypótló cikket olvastam az origo.hu internetes portálon ( megtekintve:2024.január 10, 10 óra 27-től). Kokics Donáta cikke (5 előétel,amit soha ne rendeljünk étteremben) nemcsak témájában újszerű ( vagy úgy is mondhatnám: őszinteségével újszerű), de kitűnően megírt, gondolatébresztő, vitát gerjesztő. 

Itt és most nem írnám le, mi az az öt étel- pontosabban: előétel- , amit a megkérdezett séfek, gasztro-szakértők soha nem ennének étteremben,keressék meg a cikket az origo.hu portálon, ahol számtalan más érdekes témával, hírrel, publicisztikával is találkozhatnak. 

Ajánlom ezt a cikket nemcsak azoknak, akik szeretnek- önállóan vagy kollégákkal, családdal- színvonalas étteremben enni ( és van is erre anyagi lehetőségük), de különösen ajánlom azoknak a szakembereknek is, akik rendezvényszervezéssel, esküvőszervezéssel, protokollal és hasonló dolgokkal foglalkoznak. Elvégre nem mindegy, milyen kaját szolgálnak fel a céges karácsonyi bulin, vagy bármiféle egyéb ünnepen. Kitűnő- és nem hosszú- cikk, ne hagyják ki! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0