Otigba góljával győzte le a Vasas a Szegedet-Öninterjú

 Megnéztem a közmédia m4 sportcsatornáján a Szeged-Vasas NBII-es labdarúgó mérkőzést. Ezután készítettem egy öninterjút. Igen,nem tévedés:interjút saját magammal,mint egyszerű nézővel,szurkolóval.

-Miért nézel ilyen meccseket,mint a Szeged-Vasas a magyar NBII-ből? Miért nem nézel inkább angol bajnokikat?

-Nem tudom. Valahogy úgy érzem,nem olyan jó,de a miénk. Magyar futball. Hazai íz.

-Amúgy véleményed szerint jó meccs volt?

-Szerintem igen,az általam előzetesen vártnál sokkal jobb. Mindkét csapat győzelemre játszott,a Vasas esetében ez érthető,hiszen fel akarnak jutni az első osztályba. A Szeged esetében pedig látszik a csapatépítés szándéka. Vukmir edző remek együttest állított össze. Egyébként mindkét csapatban vannak korábbi NBI-es játékosok,akik remekül játszottak. A Szegedben ott van Jovánovics,a Vasasban nagyon tetszett Pekár első félideji játéka,valamint a gólszerző Otigba teljesítménye. 

-Szerinted feljut a Vasas az első osztályba?

-Nagyon nehéz kérdés. A szezon elején mindenki azt gondolta,hogy a Debrecen és a Vasas kiemelkedik a mezőnyből. Aztán mindkét csapat elszenvedett meglepő vereségeket,játszott ikszet olyan együttesekkel,akiket papírforma alapján simán le kellett volna győzniük. Nagyon koncentráltan,célirányosan kell futballoznia az angyalföldieknek,ha el akarják érni a céljukat. De azt hiszem,sikerülni fog nekik. 

-Most mit gondolsz,melyik két csapat jut fel az első osztályba?

-Szerintem a Loki és a Vasas. De nem szeretek jósolni,sosem nyerek. 

-Köszönöm a beszélgetést!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után