A média,az nemcsak politika?

 Médiaszemle-jobb híján ez blogunk címe. Bizonyára sok Kedves Látogatónkban felrémlik különböző politikai szereplők alakja,akiket ilyen vagy olyan beállításban,de látni szeretne ezen a blogon. 

Nem fog. A média,az ugyebár,kéz a kézben virtuskodik a politikával,de mi hisszük,hogy nem kell ennek feltétlenül így lennie. Magyarországon 10 000-nél is több írott sajtótermék jelenik meg, több- kevesebb rendszerességgel. Ezek nagy részének semmi köze a politikához. Szakfolyóiratok,kicsi bulvár,ilyesmik. Na,ezen a blogon ezekről a médiatermékekről fognak olvasni. Elismerem,nem fogunk akkora látogatottságot generálni,mintha a"Mit csinált az amerikai elnök tegnap 8 és 4 között?"stílusú politikai zsurnalisztikát művelnénk,de azért eddig is voltak,ezután is lesznek látogatóink. A világ minden tájáról.

Ez nem jelenti azt, hogy ne érdekelne a közélet. Csak azt gondolom, túl sok közélet van már a neten, és ehhez képest kevés kultúra, tudomány, hit. Ezért szeretnénk inkább ezekkel a témakörökkel foglalkozni. Politikával foglalkoznak épp elegen. Kultúrával kevesebben.

Nekik kívánunk kitartást,és életük minden területére áldást!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

A trianoni béke, más nézőpontból