Töltött káposzta,különlegesen, puliszkával tálalva

 Aki szereti a hagyományos nagyi-konyhaművészetet 21.századi stílusban újragondolni,az feltétlenül olvassa el a Reader's Digest magazin 2013.januári magyar nyelvű Válogatását! A neves román séf,Horia Virlan egy elképesztően különleges töltöttkáposzta-recepttel örvendezteti meg a Kedves Olvasókat!A receptet a 23.oldalon találják.

Nem szeretnénk elárulni a nagy titkot,annyit elárulunk,hogy rakott(!) és sütőben sült töltött káposztáról van szó,puliszkával és erőspaprikával,és természetesen tejföllel tálalva. Fantasztikus! Nem mondom,hogy könnyű étel,nem kezdő szakácsoknak való,de érdemes belevágni,biztosan megkapja az ember érte a vendégeitől az őszinte dicséretet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A trianoni béke, más nézőpontból

Környezetvédelem és adórendszer- ritkán hallunk erről a médiában

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0