Erdélyi Konyha, 2018. január
Az Erdélyi Konyha a Kárpát-medence egyik vezető gasztronómiai folyóirata. A 2018. januári számnak elképesztően jó a címlapja, pontosabban a címlapfotója. Ahogy az a szalonna be van vagdosva, hát attól mindenkinek megindul a nyálelválasztása. No és aztán az élmény csak fokozódik, mikor lapozunk kettőt, és megpillantjuk a csokoládés banánkenyeret. Hát az valami fenomenális.
De ha valami igazán szenzációsat akar látni s olvasni, lapozzon a 14. oldalra! Elvis szendvicse- egyszerűen elképesztő!! Banán, vaj, bacon, vaj, mogyoróvaj- nem állítom, hogy fitnessétel, de valami orbitálisan finom, elhihetik. Viszont érdemes lett volna magát a félbevágott szendvicset fotózni, mert így jóformán csak a szelet kenyér látszik, az alatta lévő csoda nem.
Az Erdélyi Konyha ( Főszerkesztő: György Ottilia) remekül egyesíti a tradicionális magyar konyhát a különlegességekkel. Elvis szendvicse- hát, mit mondjak, erre rá fogok szokni.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ajánlott linkek:www.hisz.hu
De ha valami igazán szenzációsat akar látni s olvasni, lapozzon a 14. oldalra! Elvis szendvicse- egyszerűen elképesztő!! Banán, vaj, bacon, vaj, mogyoróvaj- nem állítom, hogy fitnessétel, de valami orbitálisan finom, elhihetik. Viszont érdemes lett volna magát a félbevágott szendvicset fotózni, mert így jóformán csak a szelet kenyér látszik, az alatta lévő csoda nem.
Az Erdélyi Konyha ( Főszerkesztő: György Ottilia) remekül egyesíti a tradicionális magyar konyhát a különlegességekkel. Elvis szendvicse- hát, mit mondjak, erre rá fogok szokni.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ajánlott linkek:www.hisz.hu
Megjegyzések
Megjegyzés küldése