Magyar Idők,2018.január 25.

A Magyar Idők konzervatív közéleti napilap 2018. január 25-i számának tartalmából, a teljesség igénye nélkül:
- Az egészségügyi szakdolgozók korábban kapják meg megemelt bérüket- erről beszélt Balog Zoltán miniszter. A szakszervezetek elégedettek.
- A Szél Bernadett LMP-s politikus által delegált afgán szakértő édesapját már be sem engedik Afganisztánba.
- Megkezdődött a davosi világgazdasági fórum. Az európai országok vezetői megszólaltak bevándorlás-ügyben is. Donald Trump egyelőre nem jelent meg a rendezvényen, de ígérete szerint ott lesz.
- Árva László és Gidai András közgazdászok cikke szerint unortodox adópolitikával kellene segíteni a hazai kis- és középvállalkozásokat, hogy azok versenyképesek maradjanak a multikkal folytatott versenyben. Ez viszont biztosan kiváltaná az EU rosszallását.
- Sitkei Levente írásában rámutat, hogy a jelenleg regnáló EU-s kormányfők többségének nem biztos a hazai politikai támogatottsága.
- Futball: A Nemzetek Ligájában a magyar válogatott az észtekkel, a finnekkel és a görögökkel játszik. A szövetségi kapitány szerint nem szabad abba a hibába esni, hogy alábecsüljük az ellenfelet.

A Magyar Idők a mai magyar sajtó egyik kiemelkedő terméke. Blogunkban rendszeresen szemlézzük, sokoldalúsága és magas színvonala miatt. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után