Hajdú-Bihari Napló, 2018.január 8.

A Hajdú-Bihari Napló Hajdú-Bihar megye vezető napilapja. A 2018. január 7-i szám tartalmából, a teljesség igénye nélkül:
- Címlapfotó: A Budapesti Operettszínház művészei újévi gálát rendeztek a debreceni Főnix Csarnokban
- Labdarúgás: Horváth Ferenc vezetőedző szerint a Balmazújváros csapata várakozáson felül teljesít a labdarúgó OTP Bank Ligában
- Történelem: Szántóné dr. Balázs Edit szerint nem kizárt, hogy Árpád fejedelem, a magyar történelem ikonikus alakja felvette a zsidó vallást.
- Munkaerőpiac: A fiatalok egy része céltudatos, karrierre vágyó, más részük viszont jelentősen alulértékeli önmagát, ennek köszönhető, hogy vállalják a karácsonyi munkavégzést is.
- Migránskérdés: Andrej Babis cseh kormányfő szerint a kvótarendszer nem jó, és szövetségeseket keres ahhoz, hogy eltöröltesse. A FIDESZ arra kéri a magyar kormányt, hogy tegyen meg mindent Magyarország határainak védelmében.
- Kézilabda: A DVSC-TVP tisztes, négygólos vereséget szenvedett a Fraditól, ez volt Tone Tiselj edző búcsúmeccse.
- Magyar történelem: A magyar koronázási ékszerek Európában a legrégebbiek. Hétvégén volt negyven éve, hogy az USA visszadta ezeket Magyarországnak.
- Kézilabda, év játékosa: Lékai Máté és Görbicz Anita is a világ második legjobb kézilabda-játékosa lett, 2017-es teljesítményük alapján.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után