Heti Válasz, 2018.január 11.

Nagykorúság...Ez a Heti Válasz című hetilap 2018.évi első száma-és ez már a Heti Válasz XVIII. évfolyama! Hogy repül az idő...
A 2018.január 11-i dupla szám tartalmából, a teljesség igénye nélkül:
-Címlapon: Török Gábor és Ágoston Sámuel a tavaszi választásokról.
- Borókai Gábor szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök " jó érzékkel nyúlt" a migráció problémájához. Európa népessége rendkívül kis mértékben gyarapszik, miközben a bevándorló családok sokgyermekesek.
- Ifjabb Székelyhidi László matematikaprofesszor elnyert egy 2,5 millió euró díjazású tudományos elismerést a parciális differenciálegyenletek területén végzett kutatásaiért.
- Vajon Észak-Korea komolyan gondolja az atomháborús fenyegetést, vagy csak blöfföl? Csak engedményeket akar kicsikarni Amerikától, vagy valóban célba vette a szuperhatalmat? G. Fehér Péter írása történelmi párhuzamokat is felvonultat.
-Mi az a Rif, és mi köze az európai drogmaffiához? Hogyan viszonyul Afrika az északnyugati határain folyó illegális üzletekhez?
- Közeledik a téli olimpia, vajon lesz-e magyar érem? Hogyan szerepelnek gyorskorcsolyázóink?
- Ablonczy Bálint a Hódmezővásárhelyi, nem éppen egyszerű politikai helyzetről tudósít. Az ellenzék tisztában van azzal, hogy vesztésre áll.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

A trianoni béke, más nézőpontból