Magyar Idők, 2018.január 3.

Ejnye-bejnye, Vona Gábor? Hát ennyire kell a hatalom, hogy összeboltolsz a korábbi ellenséggel is? Na jó, persze, a Jobbik nem több és nem kevesebb, mint egy politikai párt, a politika pedig végsősoron a hatalom megszerzéséről szól, dehát ennyire...
A Magyar Idők 2018.január 3-i számának címlapján Vona Gábor és Széll Bernadett egymás mellett szerepel, az Olvasó pedig a térdét csapkodja a röhögéstől.

Ritkán olvasni olyan nyugodt, erőt sugárzó cikket, mint a Jeszenszky Zsolté. A publicista azt elemzi, miért szorult háttérbe Magyarországon a baloldal. Érdekes meglátásai vannak- de mindegyik igaz. Az emberek manapság nem vevők az elpuffogtatott frázisokra, az Orbán Viktort megbélyegző címkézésekre.
Mint ahogy nem vevők a dartsra sem. Nem tudom, hány ember ismerte Magyarországon Rob Cross 27 éves villanyszerelőt, de fél oldalt szánni arra, hogy ő lett a darts új világbajnoka- szerintem túl sok. Nálunk valahogy a darts megmaradt játéknak, nagyon kevés a profi dartsos, és a közönség nem is igazán ismeri ennek a sportnak a rejtelmeit- bár a Sport1 tévé rendszeresen tudósít a nagy nemzetközi eseményekről.

Nagyon szépen, korrektül tárgyalja a Magyar Idők a hónap bűntényének is nevezhető rabbi-ügyet. Álruhás rabbik adtak hamis kóserigazolásokat hülyére vett magyar vállalkozóknak.

No, és Hasan Kilic...A magyar közéletnek egész történelmünk során volt egy vonulata, melyet jobb híján alvilági vonal-nak hívhatunk. Ide tartozik az 1920-as évek frankhamisítási botrányától kezdve Péter Gáborék valutagyűjtő tranzakcióáig, Rózsa Flores titokzatos titkosszolgálati manővereitől át minden. És most itt van a kurdokat pénzelő Kilic. Érdemes lenne egyszer a magyar közéletbe beszivárgott maffiózók történetét megírni, jókora kötetet tenne ki.

A Magyar Idők 2018.január 3-i száma még megvásárolható az újságárusoknál. Rendkívül színvonalas, tartalmas, új nézőpontokat felvonultató sajtótermék. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után