Magyar Fórum,2018.3.szám

A Magyar Fórum a kétezres évek elején még a magyar sajtó fenegyereke volt, meglehetősen szélsőséges írások jelentek meg a hetilapban. Azóta a Magyar Fórum megszelídült, lehiggadt, jelenleg azt mondhatjuk, hogy a FIDESZ centrumához áll közel álló ideológiai irányzat mentén halad.
A 2018. évi 3. számban nagyon figyelemreméltó a Túltenyésztett liberálisok című írás, mely voltaképpen interjú Dr. Boros Imrével, a neves közgazdásszal. A sajtószemle rovatban olvashatunk a német koalíciós tárgyalásokról, valamint arról, hogy Amerika megint politika botrányra készül: egy börtönből frissen szabadult, magát nővé operáltató férfi szeretne elnöki tanácsadó lenni. ( Azt azért megnézném, hogy Trump elnök csapatába hogyan fog beleilleszkedni...).
A 2. oldalon közlik Csurka István: A holding című egészoldalas írását, mely a magyarországi politikai maffia működését tárja fel.

Orbán Viktor mindent megtesz azért, hogy ne legyenek Magyarországon migránsok. Ezzel csak egyetérteni tudunk, ám a 3 .oldalon közölt cikk- melynek szerzője osztja a magyar miniszterelnök véleményét- stílusa kissé zavaros. Jóval összeszedettebben is lehet írni erről a témáról.

És még, hogy ne hagyjuk abba a kritikát: az sem nagyon tetszik, hogy a Magyar Fórumban sok cikk név nélküli. Ha már valaki megvásárol egy újságot, joga van tudni, kinek az írásait olvassa. Véleményem szerint az újságíró ugyanúgy közszereplő, mint az, akikről ír.

Mindettől eltekintve az MF egy kiváló, jobbközép hetilap. Érdemes olvasni, ajánlom mindenkinek, aki a dolgok mögé akar nézni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindent radíroz mindenről

Futball:Kikínlódtuk.Magyarország-Koszovó 2-0

Történelem:Jugoszlávia a második világháború után